Cyklist alvorlig skadet i højresvingsulykke

En ældre mand er kommet alvorligt til skade. Han blev kørt ned torsdag.

Udgivet Opdateret

En ældre mand på cykel blev torsdag kørt ned af en lastbil, der svingede til højre. I den forbindelse blev den ældre mand alvorligt kvæstet. Han er i øjeblikket på Rigshospitalet, hvor han er blevet opereret.

Ulykken skete i krydset Borgediget/Helligkorsvej/Støden i Roskilde omkring klokken 13.35 torsdag eftermiddag, og den tilskadekomne er en ældre mand uden umiddelbare pårørende, oplyser Thomas Hartmann, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Han fortæller Newsbreak.dk, at beskeden fra Rigshospitalet er, at manden er alvorligt tilskadekommen, men at der først fredag morgen kan komme nyt om hans tilstand.

På stedet for ulykken har der været tilkaldt en bilinspektør, og for nuværende er det eneste, der ligger fast, at lastbilen svingede til højre, og cyklisten blev i den forbindelse påkørt.

– Der er faktisk overhovedet ingen vidner, vi har talt med, som har set ulykken. Kun nogle, der har hørt den, så hvis nu nogen har set det her, vil vi meget gerne tale med dem, siger Thomas Hartmann.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS