Daniel fik sin bil brændt af – og en parkeringsbøde oveni

Daniel Gustafsson fra Norrköping i Sverige har haft sig en mere end ualmindeligt uheldig eftermiddag.

Daniels bil havde stået udbrændt i fem timer, da bøden blev udstedt. (Foto: Shutterstock)
Udgivet Opdateret

Er det verdens mest uheldige eftermiddag, 38-årige Daniel Gustafsson fra Norrköping har haft? Fredag eftermiddag fandt han sin bil udbrændt – han formoder, det skyldes en kortslutning i elektronikken – og et par timer senere modtog han en bøde i sin Eboks.

– Da jeg kom fra arbejde, opdagede jeg bøden, den var udstedt fem timer at bilen var brændt. Da jeg ringede op til parkeringsselskabet sagde de, at jeg skulle have haft en gyldigt p-tilladelse i bilen, siger den uheldige svensker til Aftonbladet.

Daniels problem var, at den p-tilladelse, som han havde købt og betalt, var gået op i røg sammen med bilen, da den brændte.

– Men det var jo for pokker brændt, sagde jeg til dem. Det spiller ingen rolle, du skulle have lagt et nyt i den brændte bil, svarede de hos p-selskabet, siger den fortørnede svensker til Aftonbladet.

Delte det på Facebook

– Det er skræmmende, hvad de kan finde på, siger Daniel.

Bøden, som er på 700 svenske kroner, er udstedt af et svensk inkassofirma. Daniel Gustafsson forklarer, at han ikke så nogen bøde i ruden på sin udbrændte bil, men kun har modtaget kravet digitalt.

Firmaet har ikke ønsket sig at udtale sig til den svenske avis.

Daniel Gustafsson har siden delt sin oplevelse i en gruppe på Facebook, hvor folk kan dele deres negative erfaringer med parkeringsfirmaer. Indtil videre er opslaget delt næsten 2000 gange.

Powered by Labrador CMS