Dansk kendis-par går fra hinanden

Efter godt et år er kærligheden brast. Mascha Vang og Rasmus Jarlov er ikke længere kærester.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov er ikke længere kærester. Det oplyser politikeren på Facebook. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)
Mascha Vang og Rasmus Jarlov er ikke længere kærester. Det oplyser politikeren på Facebook. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Mascha Vang og Rasmus Jarlov er gået hvert til sit, skriver Kendte.dk.

Den konservative politiker, Rasmus Jarlov, afslører også bruddet på sin Facebook-side:

– Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det, skriver politikeren blandt andet.

Forholdet nåede at vare i lidt over et år.

Mascha havde sine grunde til at stoppe

Om forliset skriver Rasmus Jarlov:

– Mascha har sine grunde til at ville stoppe, og for mig handler det først og fremmest om, at jeg synes ambitionen med et forhold skal være mere end at køre frem og tilbage til Dragør.

– Der må gerne være en ambition om et tættere fællesskab, hvor man som minimum eksempelvis holder ferie sammen, og måske også overvejer at komme til at flytte sammen på et tidspunkt i fremtiden. Ellers vil jeg ikke bruge årevis på det, skriver politikeren.

Skilles uden dramatik

Det nu tidligere celebre par skilles dog uden dramatik:

– Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende.

– Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år.

– Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skriver Rasmus Jarlov.

I følge Ekstra Bladet har Rasmus Jarlov ikke yderligere kommentarer til bruddet.

Powered by Labrador CMS