Dansk rigmand livsfarligt kvæstet i ulykke i Thailand

En ulykke sidste år i Thailand har fået alvorlige konsekvenser for Jørgen Helle.

Den 12. december sidste år blev rigmanden Jørgen Helle meget alvorligt kvæstet i en trafikulykke i Thailand. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Jørgen Helle er kendt for at have skabt sig en formue gennem handel med brugte biler og for en ekstravagant livsstil, men nu har en ulykkelig hændelse sat en stopper for hans aktive liv som forretningsmand.

Rigmanden fra Silkeborg, der er stifter af firmaet Helle Biler, blev i december sidste år alvorligt kvæstet i en ulykke på den thailandske ø Koh Samui, skriver Ekstra Bladet.

Ulykken har ind til nu ikke været fremme i offentligheden, men både Jørgen Helles familie og thailandsk politi bekræfter hændelsen.

– I familien kender vi rygterne. Men vi har hidtil ikke ønsket at udtale os offentligt, og det skyldes den stærke uvished om Jørgens genoptræning, siger broren Holger Helle til Ekstra Bladet.

Ulykken skete, da Jørgen Helle den 12. december 2016 på en motorcykel kolliderede med en personbil. Jørgen Helle fik alvorlige kvæstelser på hovedet og flere knoglebrud, og i lang tid efter ulykken var han i livsfare. Først lidt over en måned efter ulykken kunne han blive fløjet hjem til Danmark, hvor han siden har været indlagt på hospital og siden på Hammel Neurocenter, hvor han nu er i gang med genoptræning.

– Lige nu går udviklingen meget langsomt. Lægerne på Hammel Neurocenter kan ikke sige, om hans tilstand kan forbedres. Men vi håber naturligvis, det bliver bedre, siger Holger Helle til Ekstra Bladet.

De senere år har Jørgen Helle investeret sin formue som ejendomsinvestor. Ifølge mja.dk har Jørgen Helles søn nu overtaget ledelsen af virksomheden Helle Ejendomme for sin far.

Powered by Labrador CMS