Dansk superstjerne deler kæmpe nyhed

Det er svært ikke at være begejstret, hvis man hedder Lukas Forchhammer.

Lukas Forchhammer har ikke alene succes på scenen, men han har også meget at glæde sig til på hjemmefronten. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Til foråret får Lukas Forchhammer Graham hænderne fulde af andet end mikrofoner og priser, når hans kæreste, Marie-Louise Schwartz nedkommer med parrets andet barn.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det afslører den vordende mor på Instagram.

Her har hun postet et billede, hvor parrets førstefødte, datteren Viola, læner sig ind over for at kysse Marie-Louise Schwartz’ mave. Til billedet skriver hun:

– Dagligt spørgsmål: Hvornår kommer babyen ud? Svar: April 2020.

Datteren Viola blev født i efteråret 2016.

Lukas Forchhammer Graham har de senere år haft stor succes med bandet Lukas Graham, der blandt andet står bag hits som “7 Years” og “Lie”.

Hyldet i oktober

Det var to år siden, at de danske musikere og branchefolk senest kunne lade sig hylde ved Danish Music Awards.

Sidste år blev showet nemlig sløjfet, men i oktober kunne der igen blive uddelt priser til de artister, der har gjort det bedst, siden showet sidst blev afholdt.

Her var der især noget at hente for det danske band Lukas Graham med Lukas Forchhammer i spidsen. Gruppen blev hele tre gange kaldt på scenen for at modtage en statuette – nemlig for Årets Danske Popnavn, Årets Danske Radiohit og Årets Danske Streaminghit, men bandmedlemmerne var ikke til stede i salen.

De var nemlig på turné i USA, hvor amerikanerne ligesom en stor del af resten af verden har fået øjnene op for de danske talenter.

I stedet var de igennem på en live videoforbindelse, hvor de takkede for priserne.

Powered by Labrador CMS