Dansk turist bidt af krokodille: Forsøgte at fotografere den

27-årige Johnny Bonde, der er på ferie i Australien, blev bidt af en krokodille, da han forsøgte at fotografere den.

Udgivet Opdateret

Da 27-årige Johnny Bonde fra Jylland blev bidt af krokodille, var det hans egen fejl, mener han. Han forsøgte at komme tæt nok på en to og en halv meter lang krokodille i Lake Kununurra, Australien, gik det fuldstændig galt.

Johnny Bonde ville egentlig bare fotografere det store dyr, men han endte i stedet i den sovende krokodilles gab, fortæller han selv til australske The Sunday Times.

Newsbreak.dk har kontaktet den 27-årige, der er på ferie med sin kæreste, men endnu uden held. Til den australske avis fortæller han dog:

– Det skete, fordi jeg opførte mig dumt. Jeg “bodyslammede” ham sådan set. Hvis nogen gjorde det ved mig om natten, ville jeg jo også blive vred.

Rystet arm

Forklaringen på det aparte møde med krokodillens skarpe tænder lyder ifølge Bonde selv, at han var ude at gå og fik øje på det flotte dyr, der måtte fotograferes.

– Jeg ville bare gerne lidt tættere på. Den lå på bunden af floden. Så gled min fod, og jeg landede lige oven på krokodillen, der fik fat i min arm og rystede mig, siger han til The Sunday Times.

Den 27-årige dansker, der har været i Australien i over et år, blev efterfølgende indlagt på Kununurra District Hospital, hvor han angiveligt blev udskrevet lørdag aften lokal tid.

Om det lykkedes at få et billede af dyret vides ikke.

Powered by Labrador CMS