Dansker vinder 13 millioner

Lørdag er en heldig dansker blevet 13 millioner kroner rigere. Yderligere to er blevet millionærer

Udgivet Opdateret

En Lotto-spiller har ramt de syv rigtige tal, der indkasserer førstepræmien. Og det blev således til 13 millioner kroner. 

Vinderen har købt sin kupon i SuperBrugsen Vejgård i Aalborg, og kan godt begynde at drømme om de svimlende 13 millioner skattefri kroner, der snart triller ind på kontoen.

- Der skal lyde et kæmpestort tillykke til ugens heldige vindere. Vi synes altid, det er fantastisk, når nogen vinder i vores lotterier - og det er ekstra sjovt, når det er så store gevinster. siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil i en pressemeddelelse. 

Tre nye millionærer

Det er dog ikke den eneste dansker, der vågner søndag morgen som nyslået millionær. 

Vanen tro har der nemlig også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede rækker. De to vindere af Millionærgarantien har denne gang det til fælles, at de begge havde købt en kupon hos en forhandler.

Den ene vinder har købt en fleruge-kupon hos Føtex Egedal i Ølstykke. Den anden vinder har købt sin kupon hos Rosenhavens kiosk i Kolding.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et kæmpestort tillykke.

Der er kommet tre nye millionære til eftersom Danske Spil udbetaler 13 millioner til en heldig vinder, og to 'sidegevinster'
Der er kommet tre nye millionære til eftersom udbetaler 13 millioner til en heldig vinder, og to "sidegevinster"Danske Spil
Powered by Labrador CMS