Danskerne elsker at købe netop disse biler

Danskerne shoppede biler som aldrig før i august i år. Det viser nye tal fra FDM. Her kan du se de mest populære biler i august 2018.

11. pladsen: Toyota Aygo. Arkivfoto.
11. pladsen: Toyota Aygo. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Danskernes lyst til at købe ny bil nåede nye højder i august i år, viser nye tal fra FDM. Der er både gamle kendinge og nye boblere på listen over de mest populære biler i august 2018 ifølge FDM.

Du kan se hele listen i galleriet ovenfor.

Ifølge FDM blev der solgt mere 20.000 personbiler i august, hvilket er en stigning på 35 procent fra samme måned sidste år.

Desuden skulle salgstallet være det højeste nogensinde for august.

Resultatet vækker glæde hos Danske Bilimportører.

– Vi kan vist godt konstatere, at august måneds bilsalg har braget derud af. Der er blevet underskrevet rigtig mange slutsedler: tilbuddene har været stærke og kundernes købelyst har været særdeles høj. Når vi sammenligner med sidste år, er det naturligvis vigtigt at huske, at sidste års salg i august var præget af usikkerhed omkring bilafgifterne, som blev det store diskussionsemne i slutningen af måneden. Det ændrer dog ikke ved konklusionen om, at både august i år og bestemt også de foregående måneder af året, har været absolut tilfredsstillende – vi er oppe på et rekordhøjt antal, siger Gunni Mikkelsen, direktør for Danske Bilimportører, til Bilmagasinet.

Mest populære biler i august 2018: Derfor eksploderede salget

Danske Bilimportører forklarer i følge FDM det øgede salg med, at de nye regler for brændstofmåling på nye biler trådte i kraft 31. august, og det muligvis havde indflydelse på, at flere valgte at købe ny bil.

Derudover skyldes den store stigning fra sidste år formentlig, at der dengang var stor usikkerhed omkring en ny lov for registreringsafgifter.

Herunder kan du se et galleri over de mest populære biler i hele 2018:

Danmarks mest solgte biler 2018: En helt ny gruppe har overtaget

Powered by Labrador CMS