Danskerne elsker disse biler

Der findes biler, der sælger fint, og så er der de biler, der sælger helt vildt godt. Her er en stak af de sidste.

10) Toyota Yaris – 349 solgte biler. Foto: Wikimedia Commons – Celica21gtfour. KLIK for at se de biler der solgte mere i maj måned.
10) Toyota Yaris – 349 solgte biler. Foto: Wikimedia Commons – Celica21gtfour. KLIK for at se de biler der solgte mere i maj måned.
Udgivet Opdateret

Der blev ikke solgt rekordmange biler i maj måned. Det skriver Danske Bilimportører, der måned for måned holder øje med, hvilke biler danskerne bedst kan lide at købe.

Faktisk har både april og maj måned været det, man kalder for, “afdpæmpet,” når det kommer til bilsalg. Ifølge Danske Bilmportører skal man se det i lyset af, at der i marts blev solgt virkelig, virkelig mange biler, og i den kontekst giver det mening, at der bliver solgt færre biler efter sådan en måned.

Foråret har været præget af usikkerhed om, hvordan bilafgifterne ville tage sig ud i 2019. Newsbreak.dk fortalte tidliger på året, at danske bilhandlere forventede store prisstigninger på biler fra april, og derfor kan man forestille sig, at der var mange, der sørgede for at få købt bil, før kalenderen sagde april. 

– Året har været præget af betydelige udsving. Udsvingene kan vi primært henføre til den potentielle stigning i afgifterne som truede i april, men som blev afværget. Nu er der ro om den sag og samlet set er efterspørgslen i år højere end sidste år, hvilket vi anser som særdeles positivt, siger direktør hos De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under videoen


I alt blev der solgt 19074 biler i maj måned i Danmark. Hvis man vil vide, hvilke biler, der er tale om, kan kan klikke sig videre i galleriet til denne artikel.

Powered by Labrador CMS