Danskerne gik amok i pizza dagen derpå

I går havde danskerne kollektivt tømmermænd, og dermed var det også årets største take away dag. Efter 2016 blev skudt i gang med fest og farver, vågnede mange danskere op 1. januar med en ustyrlig lyst til pizza og burger.

Take away-portalen Just Eat melder om årets travleste dag med tusindvis af tømmermandsramte bestillinger til danskerne – mere end dobbelt så mange bestillinger, som på en normal fredag. Foto: Colourbox.com (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

Natten til fredag blev 2016 budt velkommen med et brag af en fest. For rigtig mange betød det champagne, dans og fest til langt ud på natten, og hos Just Eat kunne man tydeligt se på madbestillingerne, at det havde været en rigtig god aften.

1. januar er altid en af de travleste dage, og i går var ikke nogen undtagelse.

– 1. januar bar tydeligt præg af, at mange har afsluttet året med maner. Og det var også årets festdag for os med 192 % flere bestillinger end en normal, gennemsnitlig fredag, siger marketingschef hos Just Eat, Peter Tranberg og uddyber:

– Tendensen i 2015 har ellers været salater, sushi og sundere retter, men 1. januar er der kun én vej frem – det er pizza og burger, og det skal der også være plads til.

Når danskerne har tømmermænd er favoritten en sprød pizza, som var med i hver tredje ordre. Pizzaen blev efterfulgt af en klassisk burger, men også en god gang grillmad som fritter og grillkylling var populært, da tømmermændene skulle kureres.

Powered by Labrador CMS