Deler stor kærlighedserklæring

"Niels var favorit fra starten," lyder det fra landmanden, som ikke længere søger kærlighed

Udgivet Opdateret

Der er vist ingen tvivl om, at Stine Marthine Pedersen, som er kendt fra 'Landmand søger kærlighed', er blevet gift med sit livs store kærlighed. 

Nu har den nygifte landmand delt et rørende uddrag fra sin tale til ægtemanden Niels Pors med sine følgere på Instagram. 

"Dit brev, Niels, var det første, jeg åbnede. Der stod blandt andet, hvor gammel du var, at du var uddannet landmand, og at du havde været ude og rejse. Men der var også mange ting, du ikke havde nævnt i dit brev. Du havde blandt andet ikke skrevet, at din garderobe på daværende tidspunkt bestod udelukkende af ternede skjorter. Eller at du laver en ret god flæskesteg, at du synger virkeligt dårligt, eller at du græder når du ser 'Det lille hus på prærien'. At du er en rigtig handyman (...) Det er alt sammen erfaringer, jeg selv har gjort mig, og som jeg elsker dig for - selvom jeg er blevet lidt træt af de ternede skjorter," lyder det blandt andet. 

Husker tydeligt første møde

I Instagramopslaget kan man læse Stine Marthine Pedersens kærlighedserklæring til sin mand.

"Jeg husker tydeligt vores første møde, dit rodede hår og dit skæve smil. I dag kan jeg godt afsløre, at Niels var favorit allerede fra start. Og efter gruppedaten var jeg så godt som sikker. Resten af historien kender I."

Parret blev smedet sammen i deres egen have i Brørup i Sønderjylland lørdag. 

Den fornøjelige bryllupsfest sluttede brat for bruden omkring klokken 2, da hun pludselig gik omkuld i sin seng og først vågnede op i brudekjolen dagen derpå.

Stine Marthine Pedersen har delt rørende uddrag fra sin tale til ægtemanden Niels Pors.
Stine Marthine Pedersen har delt rørende uddrag fra sin tale til ægtemanden Niels Pors.

Powered by Labrador CMS