Deler stor nyhed

Han glæder sig

Ronaldo skal være far igen
Ronaldo skal være far igen
Udgivet Opdateret

Cristiano Ronaldo, der slår sine folder i Manchester United, skal være far for femte og sjette gang. Hans partner, Georgina Rodriguez venter sig. Det har superstjernen annonceret på Instagram. 

- Vores hjerter er fulde af kærlighed. Vi kan ikke vente med at møde jer, skriver Ronaldo i opslaget, der er sendt ud til de 360 millioner mennesker, der følger med i hans liv på det sociale medie. 

Mirror skriver, at Ronaldo og Georgina Rodriguez i forvejen har en datter sammen. Derudover har Ronaldo tre andre børn. 

Mor har flere drømme

Parret er ikke gift, men Ronaldo fortæller, at det er hans drøm at blive gift med Georgina Rodriguez, og det er han ikke ene om. 

- Det er også min mors drøm, så en dag. Hvorfor ikke? Det er skønt. Hun er min ven, har Ronaldo tidligere sagt om forholdet til Georgina Rodriguez.

Legende

Ronaldo er i gang med sit andet ophold i Manchester United. Han spillede for den engelske klub fra 2003 til 2009, før han blev solgt til Real Madrid. Her spillede han til 2018, før han skiftede til Juventus. I 2021 vendte han så tilbage til England. 

Ronaldo har vundet flere store titler i sin karriere, herunder ligatitler, Champions League og EM i fodbold. Han er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller fem gange, og han regnes for at være en af de bedste spillere i verden.

Powered by Labrador CMS