Deltagerne vilde med Egtvedløbet

Næsten 300 deltagere var med, da Egtvedløbet blev afviklet for 3. gang med start og mål ved Egtved Camping – her starten på 5,5 km. Løbsarrangørerne kan glæde sig over mange positive tilkendegivelser – ikke mindst fordi løbet i sin form er et familiearrangement, hvor der er plads til alle.
Udgivet Opdateret

Næsten 300 løbere stillede til start og kom med mange rosende ord.

Egtvedløbet er kommet for at blive. Det ligger fast, efter at løbet nu er blevet afviklet for 3. gang med næsten 300 løbere til start.

Fra deltagerne er der efterfølgende kommer masser af rosende ord om løbet, som i sin form er lagt an på at være en sportsbegivenhed for hele familien, og ikke kun et spørgsmål om, hvem der er hurtigst.

Formanden for Egtvedløbet, Janne Lund Seiersbøll – og resten af bestyrelsen for løbet – er mere end tilfredse med de positive tilkendegivelser. Det ligger derfor allerede nu fast, at der også i 2016 skal løbes i den skønne natur i Egtved, nemlig søndag den 10. april.

– Det ser ud til, at vi har ramt en løbsform, der tiltaler rigtig mange. Naturligvis er der et konkurrenceelement i løbet, så den enkelte løber kan få testet formen, men vi lægger også i høj grad vægt på, at alle kan være med. Også dem, der vil gå en af ruterne – måske med det mindste familiemedlem i klapvognen, lyder det fra Janne Lund Seiersbøll.

Egtvedløbet har start og mål ved Egtved Camping på Verstvej, og her er der ikke alene perfekte parkeringsmuligheder kun 200 meter fra start og mål. Der er også gode omklædnings- og badeforhold, der er en legeplads til børnene, og så er der efter løbet muligt at købe både noget at drikke samt pandekager og grillpølser.

– Egtvedløbet er og bliver et familiearrangement, og vi kan år for år se, at antallet af familier et stigende, siger formanden og tilføjer, at et af de meget populære indslag i forbindelse med løbet er, at alle deltagende børn får en medalje. Det vækker jubel både hos små som store.

Powered by Labrador CMS