Denne mand smider afhuggede hoveder i skolegård – nu skal han standses

Politiet offentliggør nu billeder af manden.

Udgivet Opdateret

I alt fire gange har den nordjyske Tylstrup Skole været plaget af ubehagelige episoder, hvor en person for eksempel kyler døde mink ind på skolens grund. Det skal være slut nu. Politiet har torsdag offentliggjort overvågningsfotos, der viser den pågældende mand.

I en pressemeddelelse fremgår det, at “politiet ønsker en dialog med personen med henblik på at klarlægge motivet bag de fire episoder.

Sagen, der ud over døde mink, også indebærer afskårne grisehovedet, efterforskes i øjeblikket som en trusselssag, og derfor vil politiet gerne høre fra folk, der eventuelt har viden eller kan kende personen på de til artiklen vedhæftede billeder. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Grisehoveder langs muren

Bægeret er flydt over. Det er det formentlig, fordi der tirsdag atter blev fundet rester af døde dyr på Tylstrup Skole. Til Nordjyske fortæller skolens leder Ulla Loft:

–  Han dækkede grisehovederne til, så børnene ikke så dem. De er blevet lagt samme sted som sidst. Vi forstår ikke, hvad beskeden er i det og hvad det er, man vil fortælle os. Det undrer vi os da over, siger hun til avisen.

Tirsdag blev fem afskårne grisehoveder fundet lagt langs skolens mur, og det er som nævnt fjerde tilfælde. 15. maj blev der lagt otte døde mink i skolegården, 16. august seks grisehoveder og 6. september de 20 døde mink.

Powered by Labrador CMS