– Det er en megafed rolle

Vicki Berlin var klædt på til højtiden, og så glæder hun sig til at spille en ny teaterrolle overtaget efter Lise Baastrup

Udgivet Opdateret

Grønt hår, -tørklæde og -jakke med mere. 

Vicki Berlin matchede julens farver i det ekstreme, da hun dukkede op på den røde løber onsdag aften ved premieren på ’Vanskabte Land’ i Grand Teatret.

– Det er ikke til at vide hvorfor? lød det hemmelighedsfuldt. Hårfarven kunne dække over en ny rolle, men det ønskede hun altså ikke at komme nærmere ind på.

Matcher årstiden

– Men det matcher da årstiden, lød det fra den 45-årige ’Triangle of Sadness’-skuespiller, der som medvirkende i filmen modtog ’Guldpalmen’ ved forårets filmfestival i Cannes sammen med en anden skuespiller, nemlig Zlatko Buric. 

Han var også mødt op i biografen ved Strøget i København, og de to hilste hjerteligt på hinanden.

Stalins død

Vicki Berlin har i øvrigt overtaget en hovedrolle efter Lise Baastrup, der på grund af graviditet har måttet melde afbud til forestillingen ’Stalins død’ på Nørrebros Teater. 

Den får premiere 17. februar.

– Det er en megafed rolle. Jeg skal for det første spille mand, nemlig Nikita Khrusjtjov. Han fremstår som god, men i virkeligheden er han det ikke. Det bliver spændende, forklarede hun, og fortsatte:

– Jeg sidder nu og læser manuskript, så jeg kan mine ting, når jeg møder ind til januar. Jeg skal nok nå at få premierenerver, mente hun.

Gensynsglæden lyste ud af Zlatko Buric og Vicki Berlin, der i foråret modtog ’Guldpalmen’ i Cannes efter medvirken i filmen ’Triangle of Sadness’.
Gensynsglæden lyste ud af Zlatko Buric og Vicki Berlin, der i foråret modtog ’Guldpalmen’ i Cannes efter medvirken i filmen ’Triangle of Sadness’.
Powered by Labrador CMS