–Det var nervepirrende

Sidse-Babett Knudsen har nok at se til, fortalte hun ved Robert Prisen

Udgivet Opdateret

En delegation af ’Borgen’-skuespillere med Sidse Babett Knudsen i spidsen troppede op til Robert Prisen 2023 lørdag aften i Tivoli Hotel.

– Jeg er overvældet. Det er dejligt at mødes igen, sagde den 54-årige skuespiller, der også spillede Birgitte Nyborg i fjerde sæson af succes-serien, som kan ses på Netflix.

Sidse Babett Knudsen elsker at spille sin glansrolle som Birgitte Nyborg i ’Borgen’.
Sidse Babett Knudsen elsker at spille sin glansrolle som Birgitte Nyborg i ’Borgen’.

Optagelser under corona

– Vi startede op med optagelserne af ’Borgen’ under corona med mundbind og det hele. Det føles længe siden, men det er gået godt. Har ikke hørt andet, sagde hun, der dog var en smule nervøs i startfasen af optagelserne syv år og 30 afsnit efter afslutningen af de første tre sæsoner.

Har haft et godt liv

– Det var nervepirrende at gå tilbage til noget, der har haft et godt liv. Men skønt at spille Birgitte Nyborg igen. Med Per Fly som instruktør. Det er en rolle jeg holder meget af, og som jeg synes er spændende, fortalte hun, der både er på rollelisten i kommende udenlandske- og en dansk film, som hun dog ikke kunne sige noget om.

Mere kan komme

– Så jeg har haft nok at se til, sagde hun videre.

Om en femte sæson af ’Borgen’ er under opsejling, havde Sidse Babett Knudsen ikke hørt noget om.

Men ved samme lejlighed var idémanden Adam Price til stede, og han kunne fortælle, at det afhang af en villighed til forhandling mellem DR og Netflix.

Skuespilleren så flot ud i en blå buksedragt.
Skuespilleren så flot ud i en blå buksedragt.
Powered by Labrador CMS