DMI: Snestorm og ned til minus 10 grader

Det ser ud til, at det ganske snart kan komme til at gå voldsomt for sig rent vejrmæssigt i Danmark. Risiko for snestorm og minus 10 grader.

Udgivet Opdateret

I løbet af de kommende par dage skifter vejret markant. Sne og frost får tag i Danmark.

Men det kan blive meget vildere, hvis man skal tro månedprognosen fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI. Her er der nemlig risiko for snestorm og ned til minus ti grader.

Du kan se i galleriet over artiklen, hvordan vejret bliver uge for uge. Men den generelle melding fra DMI er, at det starter ud sådan rimelig blødt med lidt vintervejr allerede i indeværende uge – og så bliver det ellers bare koldere og koldere indtil vi når hen i uge fem og seks, hvor det foreløbigt ser ud til at kulminere.

For hele perioden kommer vi til at se lidt mindre nedbør end vi plejer, men med betydelige regionale variationer, hvor der sagens kan falde mere end normalt. Risikoen for en regulær storm er lidt mindre end normalt, mens det er noget mere sandsynligt med en snestorm. Hvad temperaturen angår, kan vi for landet som helhed regne med op mod et par grader koldere end normalt” skriver DMI på sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS