Drak champagne hele natten

’Dansegarderoben’ løb med to Svend-priser, og tre af de involverede skuespillere glædede sig til fejringen med champagne

Udgivet Opdateret

Det var nogle glade skuespillere, der stolt modtog to prestigefyldte publikumspriser under Svend-filmdagene i Svendborg.

Instruktør-makkerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz løftede fornøjeligt den grønne glaspris i vejret på scenen i den central bydel, da ’Dansegarderoben’ blev udråbt til årets danske tv-drama.

En stor ære

Og Marie Bach Hansen fulgte trop som årets skuespiller i en tv-dramaserie for sin medvirken i den selvsamme serie om Cirkusrevyen i gamle dage

Tre stolte skuespillere høstede to publikumspriser ved Svend-filmdagene i Svendborg. Ditte Hansen, Louise Mieritz og Marie Bach Hansen glædede sig til at feste sammen

- Det er en stor ære, når det er publikum, som har stemt. Det betyder rigtigt meget, understregede den 38-årige skuespiller.

- Det er vores glasbaby, som jeg gerne vil dele med alle mine medspillere, hvis jeg kunne, og nu skal vi ud at feste, lød det videre.

På dupperne

Ditte og Louise var også helt oppe på dupperne.

- Det var dejligt at vinde. Sidst var vi værter her, og nu modtager vi en pris. Det er skønt, sagde de og gjorde sig klar til at drikke champagne hele natten sammen med alle kollegaerne.

- Det er vores glasbaby, som jeg gerne vil dele med alle mine medspillere, hvis jeg kunne, og nu skal vi ud at feste, lød det videre.

Med den succes in mente kunne damerne samtidig afsløre, at der er mere på vej fra deres hånd.

- Uden at sige for meget kan vi sige, at der er både en film og tv-serie i støbeskeen.

- Vi skal skrive og instruere ligesom i ’Dansegarderoben’, sagde makkerparret.

Powered by Labrador CMS