Dreng vågner på vej til egen begravelse

Familien troede han var død. Heldigvis nåede han at vågne i tide.

Drengen nåede lige at vågne, inden han skulle begraves.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Det lyder som en gyserhistorie: At blive begravet levende.

Men for en 17-årig dreng var det uhyggelige scenarie ved at blive virkelighed.

Han kom nemlig tilbage fra de døde på vej til sinegen begravelse. Forestil dig hans familie og venners chok, da teenageren, stik imod, hvad de troede, alligevel ikke var død. Han blev herefter hastet til et privat hospital, hvor han lige nu er i kritisk tilstand. Det skriver India Times.

Læger: Ingen chance for at overleve

Indiske 17-årige Kumar Marewad blev bidt af en hjemløs hund for en måned siden, og i sidste uge fik han en høj feber. Derfor blev han indlagt på Dharwad hospital, hvor han blev så syg, at han blev koblet til en respirator.

Lægerne fortalte Kumars familie, at han var i kritisk tilstand og ikke ville overleve, hvis de slukkede for respiratoren. De fortalte familien, at infektionen fra hundebiddet havde spredt sig rundt i teenagerens krop og forlod derefter familien for at give dem ro til at vælge, om de ville fortsætte behandlingen. Familien besluttede sig for at slukke for respiratoren og tage Kumar med hjem.

– Vi bestemte os for at tage Kumar med hjem, da lægerne fortalte os, at han ingen chancer havde for at overleve, når der blev slukket for respiratoren, fortæller Kumars svoger Sharanappa Naikar.

Forældre har ikke råd til at redde søn

Teenageren hverken trak vejret eller bevægede sig, så familien var sikker på, at han var død. De bad herefter lokalbefolkningen om at arrangere hans begravelse og gik i gang med at udføre de sidste ritualer, inden han skulle begraves.

Knap to kilometer fra den lille by, hvor begravelsen skulle foregå, åbnede Kumar øjnene, bevægede sin hænder og ben og begyndte at trække vejret hurtigt.

– Kumar er i respirator nu. Vi tror han lider af meningoencephalitis, en infektioner der kommer fra et hundebid, fortæller Kumars læge.

Kumars forældre, der begge er almindelige lønarbejdere, har det svært. Kumar har ikke gået i skole i noget tid for at få et job, så han kunne hjælpe med at betale regningerne, da hans ældre bror er handikappet. De kan derfor ikke betale for Kumars behandling.

– Vi har brug for hjælp til hans behandlinger, siger forældrene.

Powered by Labrador CMS