DSB har dårlig nyhed til togrejsende

Problemerne begyndte allerede tirsdag aften, og de bliver ikke løst, inden onsdag bliver til torsdag.

Problemerne for togtrafikken fortsætter frem til torsdag. Foto: Henning Bagger/Scanpix.
Udgivet Opdateret

DSB meddeler onsdag eftermiddag, at togtrafikken fortsat vil være udfordret i de kommende mange timer. Problemerne startede allerede tirsdag aften, da et spor blev ødelagt ved Odense.

Siden da har regionaltogene mellem Odense og Fredericia været erstattet af togbusser, og hvor DSB tidligere på dagen skrev, at man stræbte efter at have problemerne løst onsdag eftermiddag, har det vist sig at være umuligt.

Sporet er fortsat ikke repareret, og derfor bliver samtlige regionaltog mellem Odense og Fredericia erstattet af togbusser, og ifølge DSB kommer der først til at køre tog på strækningen igen klokken 15.00.

Intercity-tog også påvirket

Det er ikke kun de togrejsende, der kører mellem Odense og Fredericia, der kommer til at lide under problemet. Ifølge DSB vil IC- og lyntog være forsinkede, og de forsinkelser vil formentlig være mærkbare for togrejsende frem til torsdag eftermiddag.

“Vi har spærret for yderligere pladsreserveringer i InterCity- og Lyntogene resten af dagen i dag, onsdag, for at gøre bedst mulig plads til alle passagerer,” skriver DSB i en meddelelse bragt på Dsb.dk. 

Powered by Labrador CMS