“Du skal kun bo her, hvis det er sidste mulighed”: Her er verdens værste hoteller

Engelsk avis har gennemgået en række brugeranmeldelser og listet en samling af nogle af de værste hoteller i verden.

Udgivet Opdateret

Med sammenlagt halvanden stjerne og brugeranmeldelser, der lyder “hotellet var beskidt, usle værelser, meget dårlige senge. Vi kom hjem en aften, hvor døren til vores værelse stod åben” (i øvrigt fra en dansker, red.) og “dette er uden tvivl det mest forfærdelige sted, jeg nogensinde har boet. Det stinker, er ildelugtende beskidt, og personalet i receptionen gav den mest forfærdelige kundeservice” er Berkeley Court Hotel i London blandt verdens absolut dårligst anmeldte på tjenesten Tripadvisor.

Her udveksler rejsende gode – og dårlige – erfaringer og giver anmeldelser af turistattraktioner og hoteller over hele verden. Det er den engelske avis The Sun, der på sin netavis har listet en række hoteller, der har nogle af de absolut ringeste anmeldelser overhovedet.

Vi tør også godt sige, at nogle af anmeldelserne får det til at krible. Du kan læse mere om, hvilke hoteller, du bør holde dig fra, i galleriet over artiklen her.

“Vi får kun sure anmeldelser”

Et andet hotel, der ifølge The Sun har fået rædselsfulde anmeldelser, er Hotel Manhattan i Belgiens hovedstad Bruxelles. Hotellet, der ligger enormt centralt i den populære by, har, da Sun skriver sin artikel, fået 187 anmeldelser, hvor de 49 procent er med karakteren “forfærdeligt”.

“Badeværelset var frygtelig beskidt, og toiletkummen har ikke været gjort ren i årevis. Alt på hotellet er enormt gammelt og ulækkert. Værelset var meget småt og lugtende”, lyder det i en anmeldelse.

Avisen har kontaktet samtlige hoteller, der fremhæves i artiklen, men Manhattan er faktisk det eneste, hvor fra der er kommet et svar. En talsperson siger til The Sun:

– På Tripadvisor får man mest kommentarer fra folk, der har været utilfredse. Det er ikke ret mange kommentarer i alt sammenlignet med antallet af gæster, vi har hvert år.

Powered by Labrador CMS