Efter flere påståede angreb: – Vi har ingen konflikt med Yahya

Den fængslede digter har i flere videoer på sin Facebook-profil forklaret, at han har gang i en omfangsrig konflikt med de to indvandrer-bander Loyal to Familia og Black Army.

Yahya Hassan har store problemer med bander, der vil skade ham, siger han selv. Nu siger en bandeleder noget andet. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Digteren Yahya Hassan er i øjeblikket fængslet. Sigtet i en skyderi-sag fra det vestlige Aarhus, hvor en 17-årig dreng blev skudt af den ombruste kulturpersonlighed. I hvert fald ifølge politiets sigtelse.

Men Hassan er fortsat jaget vildt. Ikke af politiet, men af indvandrer-bander der vil gøre ham ondt. I hvert fald hvis man skal tro ham selv og de læssevis af videoer, han har travlt med at lægge på sin Facebook-profil.

Her fortælles der detaljerigt om, hvordan han er forsøgt myrdet med sabler, køretøjer og alskens andre våben.

Nu tager en af de “anklagede” bladet fra munden, om man så må sige, og dementerer påstanden om, at hans bande beskæftiger sig ret meget med digteren. Det sker over for Ekstra Bladet, der har været i kontakt med Shuaib Khan, der er en af de ledende figurer i Loyal to Familia.

– Jeg vil en gang for alle cementere, at vi i LTF intet udestående har med digteren Yahya Hassan. Hverken på det personlige plan eller på grund af hans poetiske værk, holdninger eller udtalelser. Vi lever i et frit demokratisk samfund, hvor ytringsfriheden er en af de mest fundamentale friheder for den enkelte borger. Selv for tosser som Yahya Hassan, så fred være med det, lyder det fra Shuaib Khan i en skriftlig besked til Ekstra Bladet.

Besked til Black Army

Posted by Yahya Hassan on Monday, 14 March 2016

Khan afsoner for tiden en voldsdom, skriver bladet.

Powered by Labrador CMS