Efterforsker stadig eks-borgmester

Skandalerne væltede pludselig ned over den tidligere borgmester Jacob Bjerregaard. Knap et år senere efterforsker politiet stadig sagen

Jacob Bjerregaard (i midten) og Annemarie Schou Zacho-Broe bliver stadig efterforsket af Sydøstjyllands Politi.
Jacob Bjerregaard (i midten) og Annemarie Schou Zacho-Broe bliver stadig efterforsket af Sydøstjyllands Politi.
Udgivet Opdateret

Politiet efterforsker fortsat både tidligere Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard samt tidligere kommunaldirektør Annemarie Schou Zacho-Broe. 

Det fortæller Sydøstjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Den 12. marts kom det frem, at de var blevet politianmeldt, da man ville undersøge, om der var et nært forhold mellem de to.

Et forhold, der ville være problematisk og måske ulovligt med deres professionelle relation. 

Fredericia-sagen kort

Sagen begyndte i december 2020, da det kom frem, at daværende borgmester i Fredericia, Jacob Bjerregaard, angiveligt havde udnyttet sin position ved at få en byggegrund under gunstige forhold og til en favorabel pris.

Da en advokatundersøgelse skulle afgøre, om borgmesteren havde udnyttet sin position, blev både kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe samt økonomi- og personalechef Tommy Abildgaard hjemsendt.

Den tidligere borgmester og kommunaldirektør blev derefter politianmeldt. 

Derudover er det senere kommet frem fra 16 chefer, at de har oplevet et dårligt arbejdsmiljø i den tid, de har arbejdet under borgmester Jacob Bjerregaard.

Snart et år

Således er der snart gået et år, hvor politiet har efterforsket sagen uden at kunne melde noget nyt ud til offentligheden. 

Newsbreak.dk har forsøgt at finde ud af, om der er rejst tiltale mod de dem eller om de er blevet sigtet i sagen. 

Det har Sydøstjyllands Politi dog ikke villet videregive oplysninger om med den begrundelse, at efterforskningen stadig er i gang. 

Powered by Labrador CMS