Efterlysning: Pige forsøgt bortført af mand i sort varevogn

Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

En 14-årig pige blev onsdag morgen antastet af en mand i en sort varebil

Sydøstjyllands politi oplyser, at en 14-årig pige onsdag morgen blev antastet af en mand i en sort varebil i Gedved ved Horsens.

– Hun kommer gående ad Højbovej, da manden pludselig griber fat i hende bagfra og slæber hende cirka 10 meter hen mod en varebil. Vi ved ikke med sikkerhed, at manden kørte bilen, men det var pigens fornemmelse, forklarer politikommissær Jesper Julian Christensen til Horsens Folkeblad.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen onsdag morgen klokken 7.40 fra moderen til pigens veninde.

Pigen har fortalt politiet, at den sorte varevogn havde et firmalogo med en gul malerpensel på siden.

– Pigen får vristet sig fri og slår manden i skridtet, så han mister sit tag i hende. Hun løber væk. og manden forsvinder fra stedet, siger politikommissær Jesper Julian Christensen.

Beskrivelsen af manden var meget sparsom, men han var iklædt mørkt tøj og sort elefanthue.

Pigen var meget chokeret over oplevelsen, men hun har ikke lidt fysisk overlast, fortæller politiet.

Politiet vil meget gerne høre fra folk, der kan have set eller hørt noget ude på Højbyvej, eller fra folk, der kan genkende beskrivelsen af varevognen.

– Det, at han var maskeret, fortæller os, at det har været planlagt. Der er helt sikkert ikke tale om en pludselig indskydelse, når man har en elefanthue med sig rundt. Derfor ved vi heller ikke, om manden kan finde på at gøre noget lignende igen, så vi opfordrer forældre og alle andre til at holde øje med hinanden og tale med børn og unge om, hvordan man reagerer, hvis man bliver antastet af fremmede personer som i det her tilfælde. Et godt råd er at løbe væk, siger politikommissæren.

Powered by Labrador CMS