Efterlyste Flemming er PTSD-ramt

Den 36-årige efterlyste Flemming har posttraumatisk stress syndrom.

36-årige Flemming efterlyses af politiet. Foto: Politi
Udgivet Opdateret

Flemming René Højholdt Andersen, der har været forsvundet siden lørdag, er krigsveteran og ramt af posttraumatisk stresssyndrom (PTSD), oplyser familien til Tv2 Østjylland.

Weekenden i gennem har politiet søgt manden til lands og i luften, men da han endnu ikke er fundet, beder politiet nu borgere om at hjælpe. Politiet mener nemlig, der er begrundet mistanke for, at den 36-årige vil begå selvmord – eller i hvert fald forsøge.

Flemming blev efterlyst første gang lørdag aften.

– I weekenden har vi søgt på alle tænkelige måder. Med helikopter og på landjorden, fortæller Janni Lundager fra Østjyllands Politis kommunikationssektor til Newsbreak.dk.

Den 36-årige er tidligere udsendt i perioder fra 2002 til 2011, og han lider af posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Det fortæller familien til TV 2 Østjylland.

– Han har været udsendt til Afghanistan, Irak, Kosovo og Kirgisistan, og han lider af PTSD. Vi frygter, at han kan have taget livet af sig selv, men vi håber stadig det bedste, siger den forsvundnes svigerinde Henriette Højholdt til TV 2 Østjylland.

Hun fortæller, at familien i øjeblikket kigger efter Flemming René Højholdt Andersen på Djursland, hvor man har kigget i diverse skove og langs kysten.

Den 36-årige har været savnet siden lørdag eftermiddag., og han kører i en koksgrå Mercedes Benz model A180 med registreringsnummeret AS 71 958. Bilen kan være over alt, og det faktum, at Flemming er forsvundet i netop en bil gør, at han kan være over alt i landet – men bilen er angiveligt sidst set på Djursland, hvor familien leder.

Han blev sidst set på et værtshus i Randers, men kommer selv fra Allingåbro.

Flemming beskrives som:

36 år
183 centimeter høj
Karseklippet, kommunefarvet hår med begyndende måne
Iført mørkt tøj

Ser du ham eller hans bil kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS