Eftersøgte teenagere: Nyt fund i sagen

De to eftersøgte teenagere for tre mord i Canada, kan måske have efterladt en grøn robåd, som canadisk politi netop har fundet.

Canadisk Politi har fundet en efterladt robåd, som de formoder kan være blevet brugt af de to mistænkte. Klik videre og se flere billeder. Foto: Scanpix
Canadisk Politi har fundet en efterladt robåd, som de formoder kan være blevet brugt af de to mistænkte. Klik videre og se flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er ved at udvikle sig til en af de største flugtsager i senere tid. Jagten på teenagerne Kam McLeod og Bryer Schmegelsky er intensiv, og det canadiske politi har været tæt på at fange dem.

Senest da det blev kendt, at myndigheder faktisk har stoppet de to mistænkte mordere ved en kontrolpost, som de slap igennem.

Nu er der måske et nyt spor i sagen, som også kan indikere, hvordan de har holdt så lav profil under det massive politiopbud i byen Gillam, hvor de sidst blev set. Det skriver BT.

Grøn robåd

Det canadiske politi har gennemsøgt store områder omkring byen Gillam, da de ikke har fundet tegn på, at de to mistænkte mordere har forladt området.

Nu har politiet gjort et nyt fund.

En helikopter har fundet en grøn robåd på en flodbred i nærheden af byen.

En særlig enhed

Fundet har resulteret i, at det canadiske politi nu har indkaldt en særlig enhed, som er specialiseret i undervandssøgning.

– Vi vil undersøge området omkring findestedet for båden for at sikre os, at der ikke ikke er mennesker – uanset om det er vores to eftersøgte eller andre for den sags skyld, udtalte politiinspektør Leon Fiedler til mediet Globe and Mail.

Tæt på efterladt bil

Robåden blev fundet knap 13 kilometer fra stedet, hvor de eftersøgte teenageres bil blev fundet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Kam McLeod og Bryer Schmegelsky var kørt i en stjålet grå Toyota RAV4, som blev fundet den 22. juli i brand. Efterfølgende blev drengene efterlyst, men sagen udviklede sig til, at de blev hovedmistænkt for tre drab.

De er mistænkt for drabene på Lucas Fowler, kæresten Chynna Deese og den canadisk universitetsprofessor Leonard Dyck.

Powered by Labrador CMS