Eks-royal fortæller om sit vægttab

Sarah Ferguson. Foto: Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Hertuginden af York, Sarah Ferguson, der tidligere var gift med prins Andrew, fortæller nu åbenhjertigt om, hvordan hun gik ned i vægt.

Det tidligere medlem af den britiske kongefamilie, Sarah Ferguson, har smidt en del kilo og løfter nu sløret for, hvordan hun kom af med det overflødige fedt.

Tidligere i år kom det frem, at Sarah Ferguson havde tabt 25 kilo. En præstation som mange andre godt kunne tænke sig at gøre efter. Derfor fortæller hun nu, hvordan det lykkedes hende at gå så meget ned i vægt.

Ved en særlig optræden på tv-shop kanalen QVC i USA i denne uge kom hemmeligheden frem. Hertuginden af York har tabt sig ved hjælp af sunde, hjemmelavede juice samtidig med, at hun engagerede sig i slankeprogrammet Weight Watchers.

Motivationen til at gøre noget kom, da det gik op for den 55-årige mor til to, at hun vejede det samme, som da hun var gravid med datteren Beatrice, nemlig 88 kilo.

– Jeg så ud som en ballon. Da jeg så et billede af mig selv, forstod jeg, at jeg måtte forandre mit liv, fortæller Sarah Ferguson i tv-programmet ifølge Hello! Magazine.

Nu vil hun gerne hjælpe andre med at lægge deres livsstil og madvaner om. Derfor er hun med til at promovere en særlig juicemaskine, som hun selv brugte til at lave de sunde grøntsags- og frugtjuice, som hun tabte sig med.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS