Elever: Bortvist vikar slog, sparkede og rev i håret

Foto: Colourbox (genrefoto)
Udgivet Opdateret

En lærervikar er bortvist fra Hedensted Skole, efter han angiveligt selv har indrømmet at have udøvet vold på elever.

En 58-årig mandlig lærervikar er fredag blevet bortvist fra Hedensted Skole, skriver Horsens Folkeblad. Bortvisingen sker, efter en far til en dreng i fjerde klasse oplevede at hente sin søn, hvor eleverne i klassen var opskræmte, og de berettede om, at lærervikaren lige havde slået, sparket og kastet en pige fra klassen hen ad gulvet.

Ifølge et opslag faderen har lavet på Facebook, erkendte læreren selv handlingerne på stedet og over for viceskolelederen, Vibeke Ancher, samt over for pigens mor.

Fredag havde læreren igen timer med klassen, og det fik faderen til at reagere. Han krævede, at ledelsen satte en anden lærer på klassen, og den 58-årige lærervikar blev derefter bortvist.

Ifølge faderen har eleverne fortalt, at den 58-årige, der har haft klassen i fire uger, igennem hele perioden har været voldelig over for eleverne. De beretter om at være blevet revet i nakken, blevet sparket over i skammekrogen og tilbage på deres pladser samt slået og kastet rundt.

Skoleledelsen ønsker ikke at udtale sig nærmere om sagen, og faderen har også afslået at give yderligere interviews til medier. Skoleledelsen i Hedensted Kommune vil mandag tage sagen op og vurdere, om skolen skal indgive en politianmeldelse i sagen.

 

Powered by Labrador CMS