Ellen Hillingsø uddeler modepriser

ELLEN
Udgivet Opdateret

ELLE hylder de dygtigste inden for den danske modebranche

Den 4. maj uddeles årets ELLE Style Awards, der hylder de dygtigste danske modefolk- og formidlere, de bedste brands og mest markante stilikoner. Eventen ledes af skuespilleren Ellen Hillingsø.

I alt 16 priser bliver uddelt, herunder de tre nye – Årets uundgåelige, Årets modeformidler og Årets beautyfotograf. Årets felt af kategorier og nominerede er dedikeret til at kaste lys på nogle af de største profiler fra den danske modebranche – fra nye iværksætterspirer og designtalenter til etablerede modeformidlere med årelang erfaring i branchen. Om årets kategorier og nominerede udtaler chefredaktør for ELLE Cecilie Ingdal Christiansen:

– Vi glæder os til at hylde de dygtigste og mest kreative kræfter i dansk mode netop nu. Mode er noget, vi alle bliver inspireret og berørt af, og i år har vi forsøgt at vise endnu mere bredde i priserne, så vi hylder de bedste i branchen og de mennesker, der inspirerer os – ikke bare de stærke profiler, som vi kender fra modeverdens billeder, men også personer, der har stor gennemslagskraft på gadeplan og på de sociale medier.

ELLE Style Awards er internationalt anerkendt og afholdes i 17 lande, herunder Storbritannien, Kina og Sverige. Årets ELLE Style Award-jury består af medlemmer fra ELLE Danmarks redaktion samt repræsentanter fra de to store danske modebranche-organisationer – Dansk Mode & Textil og Danish Fashion Institute. 2013 var første gang ELLE Style Awards blev afholdt i Danmark, og det er således tredje gang, at prisen uddeles i dansk regi.

Powered by Labrador CMS