Emilia blev pludselig overfaldet og snittet i ansigtet

En 17-årig pige fra Fredericia mødte lørdag aften fire unge mænd på en sti. Den ene snittede hende pludselig i ansigtet.

Sådan så 17-årige Emilia ud umiddelbart efter mødet med fire overfaldsmænd. Den ene snittede hende i ansigtet med en skarp genstand. Foto: Privat/Facebook. Anvendt med tilladelse.
Sådan så 17-årige Emilia ud umiddelbart efter mødet med fire overfaldsmænd. Den ene snittede hende i ansigtet med en skarp genstand. Foto: Privat/Facebook. Anvendt med tilladelse.
Udgivet Opdateret

Emilia er en pige på 17 år. Og en helt normal lørdag aften omkring klokken 21 går hun, som hun har gjort så mange gange før, ad en sti i Hannerup, Fredericia. Denne aften skulle dog vise sig at blive anderledes og en, der har sat sine spor. Både psykisk og fysisk.

Hun møder fire unge fyre på stien. Da hun passerer dem, tager den ene af drengene fat i hendes skulder og snitter hende i kinden med noget skarpt.

Heldigvis er Emilia snarrådig og tager fat i drengen, der snitter hende og får på den måde revet sig fri og væk – måske på grund af de lange negle på hendes fingre.

Derefter tager hun ned til en veninde, som får Emilia hjulpet tilbage til sin familie.

Her modtages hun af en rystet storesøster.

– Jeg var i chok, siger Marica Jensen til Newsbreak.dk.

Politiet sætter ind

Familien tilkaldte politiet, der hurtigt kom til stedet.

– De kom 10-15 minutter efter med udrykning. De tog rapport og sendte både en patrulje og en hundepatrulje ned til stedet, siger Marica Jensen.

– Det er fire drenge, som den 17-årige pige møder på stien, hvor de pludselig griber fat i hende og snitter hende på kinden med en ukendt genstand. Efter overfaldet undløber drengene fra stedet. Vi har haft en hund nede og søge i området. Drengene er stadig ikke fundet, har vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi udtalt til Fredericiaavisen.

Chok og vrede

Marica var ikke kun i chok. Hun var også vred. Vred over, at hendes søster så umotiveret blev overfaldet.

Det fik hende til tasterne og skrive et opslag på Facebook. Både for at advare andre, men også i håbet om, at de fire fyre bliver fanget.

Emilia selv var i tvivl om hendes søster skulle dele opslaget – hun er stadig rystet og har derfor ikke ønsket at gøre så meget mere ved sagen. Derfor udtaler storesøster Marica sig på hendes vegne.

Det har været svært for Emilia at beskrive de fire unge mænd, da der var mørkt på stien.

– Og hun fokuserede på sin mobil, fortæller Marica Jensen.

Det Emilia har kunnet oplyse er, at de overfaldsmændene er 17-20 år gamle. Tre af dem omkring 180 centimeter høje, den sidste mindre end 175 centimeter. De var iført bukser af mærket ‘Carthartt’.

2500 delinger

Opslaget er i skrivende stund delt mere end 2500 gange. Det er kommet bag på Marica, der slog det op i går, søndag, dagen efter overfaldet.

– Folk fra Sjælland har kontaktet mig, det er meget mere, end jeg havde regnet med. Opslaget var jo i starten en advarsel til folk i Fredericia, men at det når længere ud, er jo kun positivt. Sådanne idioter findes jo overalt, desværre.

Marica er lige nu værnepligtig og kan derfor ikke være sammen med sin familie og sin søster, som hun gerne ville.

– Det er meget hårdt lige nu. Det er først i dag, det er gået op for mig, hvad der virkelig er sket, siger Marica til Newsbreak.dk.

Powered by Labrador CMS