Én død og 22 indlagt efter ulykke på Carlsberg-bryggeri

Et større gasudslip på et Carlsberg-bryggeri har indtil videre kostet en person livet. En er endnu i kritisk tilstand.

Udgivet Opdateret

En person er død, og en anden i livsfare efter et gasudslip på et Carlsberg-bryggeri. 22 personer er indlagt.

– Det er jo ganske tragisk. Men vi betragter det som et enkeltstående tilfælde. Et tilfælde, der ikke burde være sket, siger Kasper Elbjørn, Director International and Danish Media, Carlsberg, til Newsbreak.dk.

Derudover henviser han til den pressemeddelelse, som Carlsberg UK har udsendt i forbindelse med udslippet.

I den bekræfter Carlsberg UK, at der onsdag 9. november klokken 12.31 skete et alvorligt gasudslip på bryggeriet på Bridge Street, Northampton i England. Byen Northampton ligger cirka 100 kilometer nordvest for London.

– Vi er utroligt kede af det forfærdelige uheld og det efterfølgende dødsfald, skriver Julian Momen, direktør i Carlsberg UK i meddelelsen.

22 er indlagt

Politiet i Northampton har bekræftet, at 11 ansatte på bryggeriet og yderligere 11 personer, alle fra det fremmødte redningsmandskab, er indlagt på hospitalet.

Af de 11 ansatte er en person i kritisk tilstand, men stabil.

– Vores tanker går til de involveredes familier, venner og kolleger i denne svære tid, og vi vil støtte dem på alle måder muligt, oplyser Julian Momen, og siger endvidere, at man også tænker på de, der stadig er indlagt – både ansatte og reddere.

– Intet er mere vigtigt for os end vore medarbejderes sikkerhed. Vi arbejder tæt med myndighederne for at nå til bunds i, hvordan dette kunne ske, slutter Julian Momen.

Ifølge det lokale politi er udslippet begrænset til bryggeriet, og der er derfor ingen fare for andre i området.

Al produktion på bryggeriet er lukket ned så længe, udslippet bliver efterforsket.

 

 

Powered by Labrador CMS