Endeligt program for Tinderbox klar

Angel Haze. Foto: Tinderbox/Presse
Udgivet Opdateret

Så er Tinderbox klar med det endelig program og plakat

Den 26. juni åbner portene til den første Tinderbox festival i Odense.

– Vi har fået sammensat et stærkt, udfordrende og mangfoldigt musikprogram, med fantastiske hovednavne, men også navne der viser vejen for musikken i de kommende år, lyder det i en pressemeddelelse.

– Jeg er meget stolt af det første program for Tinderbox. Det har faktisk været et meget svært år at booke artister, da der er meget få store navne på tour til sommer. Så at lande så store artister som Calvin Harris, Robbie Williams, Ellie Goulding, Major Lazer, The Prodigy, Faith No More mfl. er faktisk ganske ekstraordinært, specielt også når vi er en helt ny festival. Personligt synes jeg at det er det stærkeste festival program i Danmark i år, fortæller Brian Nielsen, Festivalchef for Tinderbox og fortsætter:

– Set i lyset af at mange af de andre større festivaler i Danmark har haft travlt med at kritisere os for vort samarbejde med Odense Kommune, og festivalens opstart i det hele taget, så gør det mig både stolt og taknemmelig for al den opbakning vi har mødt i Odense fra foreninger, frivillige og officielle instanser, og ikke mindst vore samarbejdspartnere.

– Nu glæder vi os blot til vi snart skal høre musikken spille og se festen få frit løb, så Odense kan få den festival, som byen fortjener!

Programmet for de enkelte dage ser således ud:

Fredag:

Major Lazer,Above and Beyond, Calvin Harris, Dirty South, Duke Dumont, Echosmith, Go Go Berlin, Henri Matisse, Hozier, James Blake, Kent, Marie Key, Modest Mouse,Nothing But Thieves, Oliver Heldens, The Prodigy,Rival Sons, Robin Schulz, Sheppard & Tensnake.

Lørdag :

Angel Haze, Axwell /\ Ingrosso, Bikstok, Black Rebel Motorcycle Club, Broiler, Carpark North, Cazzette, Emeli Sandé, Faithless, Joey Bada$$, Julias Moon, Kryder, Love Shop, Milky Chance, MK, Morten, MØ, R3hab, Rasmus Walter, Thomas Jack, Toomanylefthands & TopGunn

Søndag:

All Time Low, The Cardigans, D-A-D, De Eneste To, Eagles of Death Metal, Ellie Goulding, Faith No More, The Gaslight Anthem, Lars H.U.G., Marmozets, Passenger, Robbie Williams, Royal Blood & Spids Nøgenhat.

Powered by Labrador CMS