Endnu en discountkæde lukker butikker

Først var det Fakta, der meddelte, at flere butikker i landet må lukkes, nu følger Kiwi trop.

Discount-kæden Kiwi lukker 11 butikker inden marts. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Urentable forretninger må lukke. Det er Kiwis budskab i en ny pressemeddelelse, hvor koncernen gør opmærksom på, at den lukker 11 butikker fordelt over hele Danmark.

Fælles for de 11 er, at det er dårlige forretninger.

– Tiden er løbet fra nogle af vores placeringer og lokaler. Blandt andet fordi by- og butiksudviklingen de pågældende steder har ændret sig meget siden 2008, hvor vi startede op i Danmark. Enkelte nyere butikker, der bliver lukket, må vi desværre karakterisere som fejlplaceringer. Så selv om vores medarbejdere har kæmpet hårdt hele vejen, har vi måttet konkludere, at nogle butikker ligger på urentable placeringer, siger kædedirektør i KIWI, Carsten Hansen, i pressemeddelelsen.

11 lukker – 15 åbner

Hvor underligt det end kan lyde i kølvandet på beskeden om de 11 butikkers lukning, så fortsætter Kiwi planerne med etableringen af 15 nye butikker i løbet af 2016.

Her er der tale om attraktive placeringer i blandt andet hovedstadsområdet. Frem til sommerferien åbner Kiwi butikker i Frederikshavn, Brøndby, Malling, Slagelse, København K, Holbæk og hele to butikker i Valby.

De 11 butikker, der lukker inden udgangen af marts, ligger i Hadsten, Løgten, Varbergvej i Haderslev, Dronninglund, Nørre Lyndelse, Korsør, Århusvej i Randers, Hospitalsvej i Nykøbing Falster, Ringstedgade i Næstved, Aabenraa og Skive. Samtidig pågår forhandlinger om fremtiden for yderligere to til tre urentable butikker.

Powered by Labrador CMS