Er du i dårligt humør? Så spis dette

Det, du propper i munden kan faktisk være med til at gøre dig i bedre humør.

Der findes flere madvarer, som kan gør dig glad. Det kunne for eksempel være chokolade. Klik videre og se nogle af de andre madvarer, som kan gøre gode ting for dit humør. Foto: Scanpix
Der findes flere madvarer, som kan gør dig glad. Det kunne for eksempel være chokolade. Klik videre og se nogle af de andre madvarer, som kan gøre gode ting for dit humør. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er alment kendt, at god mad giver os velvære.

Men faktisk findes der masser af madvarer, som kan bringe smilet tilbage på dine læber, hvis dit humør hælder til den dårlige side.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Good Housekeeping.

I galleriet ovenfor kan du se nogle af de madvarer, som fungerer perfekt til at peppe dit humør op.

Chokolade er glæde

Der er nok mange, der kan nikke genkendende til, at humøret stiger, når der er udsigt til chokolade.

Foruden at mørk chokolade er fuld af antioxidanter, så øger det sin krops serotonin-niveau.

Men Jaclyn London, der er praktiserende læge, forklarer også, at et dagligt indtag af chokolade kan føre glæde med sig.

– At spise et stykke chokolade om dagen, der svarer til 150 til 200 kalorier, fører en masse fordele med sig. Selv om der ikke findes nogle madvarer, der kan skabe mirakler, så er jeg en stor fortaler for at være god ved sig selv og spise et stykke chokolade dagligt, siger hun.

Føle sig mæt

Hvis det gode humør skal komme fra maven og det der bliver puttet i den, så skal fokus være på at spise mættende madvarer.

Madvarer som gør, at du bevarer din mæthed længere, gør også at dit blodsukker, som dit humør godt kan påvirkes af, ikke falder.

Derfor anbefales flere madvarer med højt fiberindhold samt højt indhold af sunde fedstoffer, der blandt andet findes i nødder, en del af listen.

Powered by Labrador CMS