Er endt som slave

James Sampson debuterer som skuespiller i ’Viften’ om kolonitiden i Dansk Vestindien

Udgivet Opdateret

For første gang medvirker James Sampson som skuespiller i en film efter først at have deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 2007 og siden i 2015-udgaven af ’Vild med Dans’, hvor han svingede med Mie Moltke.

Men der har nu åbnet sig en ny udfordring i hans liv.

Slaven Tom

Det fortalte den 52-årige ’Say You Love Me’-sanger til Newsbreak.dk ved premieren på ’Viften’ i Empire Bio mandag aften.

- Jeg spiller slaven Tom, der bliver udsat for voldsomme ting, men han gør noget meget vigtigt i forhold til frigivelsen af slaverne, sagde James Sampson, der var ledsaget af sin 18-årige søn Zion, som er statist i ’Viften’.

Følelsesladet

Og James Sampson fortsatte om skuespillet.

- Jeg fik tilbudt rollen ved et tilfælde. Det var vildt anderledes, end hvad jeg ellers har lavet, men jeg er glad for at have fået muligheden, og forhåbentlig bliver det ikke sidste gang, lød det fra James, der oprindeligt stammer fra Californien.

- Jeg blev faktisk meget følelsesladet undervejs i nogle af scenerne, hvor det handlede om en uhyggelig virkelighed for sorte mennesker, erkendte James Sampson, der glædede sig til at opleve sig selv på filmlærredet.

James Sampson blev følelsesladet under optagelserne af visse scener i filmen om slavetiden i Dansk Vestindien.
James Sampson blev følelsesladet under optagelserne af visse scener i filmen om slavetiden i Dansk Vestindien.
Powered by Labrador CMS