Esbjerg-spillere efter trænerfyring: ‘Det er også vores skyld’

Foto: Frank Cilius/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Esbjerg-spillerne Michael Jakobsen og Emil Lyng er kede af fyringen af Niels Frederiksen som træner for klubben. Begge mener, at spillerne også har ansvar for de svigtende resultater.

I kølvandet på 0-4 nederlaget til Sønderjyske valgte Esbjerg mandag at fyre træner Niels Frederiksen. Det er to ærgerlige spillere, som BT taler med mandag:

»Jeg er træt af fyringen. Jeg har været rigtig glad for Niels, og han har vist mig meget tillid. Det er træneren, der står for skud, når resultaterne ikke flasker sig. Men vi spillere har også et ansvar. Det er jo ikke taktikkens skyld, at vi ikke leverer, som det skete i anden halvleg mod Sønderjyske. Om fyringen er det rigtige, må tiden vise,« siger Michael Jakobsen til BT.

Også kantspilleren Emil Lyng er ked af fyringen til trods for de dårlige resultater. Han stiller spørgsmålstegn ved beslutningen om at fyre Niels Frederiksen, er den rigtige:

»Personligt er jeg ked af at have mistet Niels Frederiksen som træner. Jeg havde det godt med ham og har spillet kontinuerligt for Esbjerg med ham som træner. Resultaterne har ikke været med os, men det er ligeså meget vores skyld, og man kan diskutere, om han skulle have haft noget længere snor. Men det er op til ledelsen at bestemme. Hvis du spørger mig, er det ikke den rigtige beslutning,« siger Emil Lyng til BT.

Esbjergs direktør Søren Poulsen har forklaret, at fyringen af Niels Frederiksen er sket som et resultat af for dårlige resultater i 2015. Esbjerg har efter sommerferien kun fået et point i fire kampe og ligger på sidstepladsen á point med Brøndby men med en dårligere målscore.

Foreløbig overtager de to assistenttrænere Michael Pedersen (ordførende) og Lars Lungi Sørensen tøjlerne som trænere for superligatruppen, indtil en ny cheftræner er fundet.

 

Powered by Labrador CMS