Får skylden for Michael Jacksons død

Michael Jackson efterladte retter nu også skytset mod og går i struben på Martin Bashir

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Nogle af de efterladte efter Michael Jackson retter nu deres skyts mod Martin Bashir, der stod bag skandale-interviewet med prinsesse Diana tilbage i 1995.

Det kommer ifølge blandt andet TMZ efter, det er blevet slået fast, at journalisten brugte aldeles ufine og ulovlige metoder til at få interviewet i hus.

Stod bag Neverland dokumentar

Martin Bashir lavede i 2003 dokumentaren ‘Living with Michael Jackson’, der rettede fokus mod stjernens liv på Neverland ranchen. Herunder hans forhold til helt unge drenge og beskyldningerne om seksuel misbrug en mindreårig.

Beskyldninger Michael Jackson i øvrigt blev retsforfulgt og frikendt for.

Snød ham

Nu hævder Michael Jacksons nevø, Taj Jackson, samt den afdøde stjernes bror, Tito Jackson, så, at Martin Bashir manipulerede optagelserne og også anvendte ‘uetisk journalistik i forbindelse med ‘Living with Michael Jackson’ dokumentaren.

Deres påstand er, at han ganske enkelt snød Michael Jackson nøjagtig som han snød Diana.

Bebrejder Bashir for onklens død

Taj Jackson går endda så vidt, som til at bebrejde Martin Bashir for sin onkels død.

– Bashirs manipulerende optagelser og uetiske journalistik er en af ​​hovedårsagerne til, at min onkel Michael ikke er her i dag, siger han ifølge TMZ.

Han forklarer samtidig, at retssagen simpelthen fik Michael Jackson til at bryde sammen.

TMZ skriver desuden, at en tidligere livvagt for Michael Jackson har fortalt til Mirror, at Jackson-familien nu overvejer at anlægge sag mod Martin Bashir.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS