FCN hænger på i topstriden

Et point efter FCK med to runder igen

FC Nordsjælland har sørget for, at der stadig er stor spænding i toppen af Superligaen inden sæsonens sidste to spillerunder.

Mandag aften vandt nordsjællænderne med 3-1 hjemme over Randers FC efter to sene scoringer, og dermed er afstanden op til topholdet FC København kun et enkelt point med seks point tilbage at spille om.

Kampen i Farum fandt sin afgørelse i de sidste 20 minutter, hvor Ernest Nuamah og Mohamed Diomande scorede.

Mange spilstop

Starten af kampen var ikke særligt inspirerende, for en lang række spilstop satte en dæmper på tempoet.

Efter lidt mere end en halv time kombinerede værterne sig igennem Randers' forsvar, og offensivspilleren Benjamin Nygren bragte FC Nordsjælland foran med 1-0.

Føringen holdt dog ikke længe, for dommeren dømte straffespark til Randers for et skub i ryggen kort tid efter.

FC Nordsjælland holdt liv i guldkampen.

Åbent efter pausen

Fra pletten var midtbanespilleren Lasse Berg Johnsen sikker, og det var derfor igen lige, da holdene gik til pause.

Anden halvlegs start var meget åben, og begge mandskaber kom frem til flere fine forsøg.

FC Nordsjælland satsede benhårdt på at få en scoring, og holdet kom nærmere og nærmere.

Straffe efter VAR

Det forløsende mål faldt med lidt mere end 15 minutter tilbage af kampen.

Efter en VAR-gennemgang fik FC Nordsjælland tilkendt straffespark for hånd på bolden, og kantspilleren Ernest Nuamah omsatte straffesparket.

Omstilling

Syv minutter før tid blev kampen afgjort, da midtbanespilleren Mohamed Diomande afsluttede en omstillingschance og gjorde det til slutresultatet 3-1.

I den kommende spillerunde skal FC Nordsjælland til Brøndby, mens FCK gæster Viborg. I sidste runde spiller FC Nordsjælland hjemme mod Viborg, mens FCK får besøg af Randers.