FDM bag nyt magasin med fokus på friluftsliv

Friluftsliv og frihed er to af nøgleordene i det nye magasin Fri, som FDM lancerer fra slutningen af februar. Magasinet henvender sig til alle med interesse i camping og friluftsliv.
Udgivet Opdateret

Danskere med interesse for camping og friluftsliv får nu deres helt eget magasin. Det er FDM, der står bag det nye magasin Fri, som guider og inspirerer danskerne til camping- og friluftslivs-oplevelser.

En teltpløk i jorden, en campingvogn på hjul eller en hytte med bad og køkken. Camping er i dag mange ting, men fælles for det hele er, at ferieformen handler om frihed og udeliv, og interessen for ferieformen er stigende.

Under titlen Fri lancerer FDM derfor nu et helt nyt magasin målrettet de mange danskere med interesse for camping og friluftsliv.

– Interessen for campingferie stiger fortsat, og alene sidste år foregik hele 42 procent af betalte ferieovernatninger i Danmark på en campingplads. Så der er et stort publikum, og dem vil vi gerne servicere med inspiration og oplevelser med vores nye magasin, siger Bo Christian Koch, der er chefredaktør for det nye magasin.

I magasinet vil læserne kunne få glæde af råd fra FDMs jurister og teknikere og få guider om alt fra det tekniske til familielivet, tests af stort og småt udstyr, vogne, klare svar i brevkassen, inspiration til vidt forskellige typer korte og lange campingture i Danmark og resten af Verden, konkurrencer, opskrifter – plus en masse andet.

– Fri skal favne alle typer mennesker, der tager på campingferie – lige fra erfarne fastliggere og campingvognsejere til teltentusiasterne og alle, der foretrækker autocampere, hytter og mobilhomes. Men der skal også være noget for dem, der bare er nysgerrige efter at vide mere om camping som ferieform, og alle dem, der elsker friluftsliv. Så i virkeligheden er det et magasin til både børnefamilier, pensionister, singler og cyklister, siger Bo Christian Koch.

Fri sælges både som abonnement og kan købes i løssalg i butikker landet over. Magasinet udkommer foreløbig fire gange om året i marts, maj, juli og oktober. Magasinet Fri er til salg i landets kiosker fra 5. marts, men gæster på feriemessen Ferie for Alle i Herning kan få en snigpremiere på Fri allerede i morgen fredag.

Powered by Labrador CMS