Fem uger gammel baby kvalt til døde efter forældrenes druktur

Det lille spædbarn døde, da hun blev kvalt efter at have ligget mellem sine forældre

Den kun fem uger gamle baby døde mens forældrene sov rusen ud. (Foto: Shutterstock)
Udgivet Opdateret

Den kun fem uger gamle baby Macey Mower døde i maj 2017, efter hun havde ligget og sovet mellem hendes forældre.

Klokken fem om morgenen den 28. maj vågnede barnets mor, Rebecca Champ, ved siden af den lille baby, og kunne se, hun lå med hovedet nedad og ikke trak vejret.

Dagen forinden havde Rebecca Champ og barnets far, Billy Mower, haft familien på besøg til en grillfest, hvor der var blevet drukket. Det skriver Daily Mail.

Mandag forklarede Rebecca Champ ved barnets ligsyn, at hun havde drukket fem dåseøl, mens Billy Mower forklarede, at han havde drukket fem øl og en vodka-juice. Ifølge politiets rapport nægtede begge dog en blodprøve, da de blev afhørt første gang.

En helt normal dag, der endte galt

I retten mandag fortalte politiets retsmediciner Katrina Hepburn, der har gennemført den medicinske del af ligsynet af babyen, om dagen. Hun fortalte, at det havde været en helt normal dag, hvor den lille Macey havde modtaget masser af kys og kram fra familien.

Da grillfesten var slut lå en nevø til parret i familiens seng, hvorfor de lagde en dyne ud på stuegulvet, hvor Macey kunne sove mellem sine forældre.

Macey blev sidst set i live omkring midnat.

Omkring klokken fem om morgenen vågnede Rebecca Champ, da det normalt var på det tidspunkt, Macey skulle ammes. Hun bemærkede, at babyen lå helt stille med ansigtet nedad ved siden af hende.

Ifølge ambulancefolkenes rapport modtog de alarmen klokken 5.31, og var fremme klokken 5.35. Otte minutter senere var den lille baby på hospitalet, hvor hun ikke kunne genoplives.

Dødsårsagen undersøgt i mere end et år

Powered by Labrador CMS