Ferie giver nyt liv til parforholdet

Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Mange par kommer hjem fra ferie med fornyet energi og måske endda nyforelskelse

Mange danske par var i sidste uge afsted på vinterferie, men ferien er nu overstået, og dagligdagens trummerum med arbejde, madlavning og opvask er tilbage. Noget tyder dog på, at de danske par er kommet tilbage til hverdagen med ny energi og de har måske endda oplevet en nyforelskelse, da en del af danskerne oplever, at romantikken blomstrer op, når de rejser på ferie med deres partner.

En ny undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt mere end 1.000 danskere viser således, at hver fjerde dansker er mere intim med sin partner på ferien end til hverdag.

Men i sidste uge var det vinterferie og dermed tid til at gøre noget ved sagen, hvis parforholdet er blevet rutine og intimiteten forsvundet. Nye tal tyder på, at en ferie sammen kan sætte blus under romantikken og give ekstra plads til kys og nærvær.

En undersøgelse af danskernes rejsevaner foretaget af Hotels.com viser således, at hver fjerde dansker (26 procent) oplever, at de er mere intime med deres partner på ferien end til hverdag.

På ferien er der ikke et arbejde, der tærer på energien og bruger otte timer af døgnet, og bor man på hotel, kan man også slippe hverdagspligter såsom sengeredning og madlavning. Det giver mere plads til at nyde hinanden. Hver femte dansker (19 procent) oplever ligeledes, at de genfinder gnisten med deres partner, når de er afsted på ferie sammen.

Powered by Labrador CMS