Fik beslagt bil: Så fik politiet den her

En 32-årig mand viste på sin egen helt usminkede måde sin utilfredshed med ordensmagten

Det var her på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, politiet stoppede de utilfredse mand. Foto: Wikimedia Commons/Sten Porse.
Udgivet Opdateret

En 32-årig mand følte sig på flere måder forfulgt af politiet, da en patrulje onsdag klokken 16.40 fulgte efter ham og hans bil på Søren Frichs Vej i Åbyhøj i Aarhus.

Det fortæller Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Betjentene genkendte manden fra tidligere forhold og vidste, at han var frakendt sit  kørekort. De fik standset bilen, hvor den 32-årige nu pludseligt sad på passagersædet. Han fortalte, at føreren af bilen var stukket af.

Fang nogle rigtige kriminelle

Den forklaring købte betjentene ikke, og den 32-årige blev sigtet for at køre uden førerret og for at køre i et uindregistreret køretøj. Den 32-årige brokkede sig højlydt over, at politiet ”altid var efter ham”, og at de i stedet burde fange ”rigtige kriminelle”.

Artiklen fortsætter under videoen

Patruljen fortsatte dog ufortrødent deres arbejde, og da de lugtede hash i bilen, begyndte de at ransage den. Den 32-årige forsikrede betjentene om, at han jo ikke var så dum at gemme stoffer i bilen, men kort efter havde betjentene både fundet hash og skunk, som manden blev sigtet for at besidde. De fandt også nogle nyere varer i bilen, som blev beslaglagt for at finde ud af, om de er stjålet.

Bil beslaglagt

Den 32-årige er flere gange blevet taget i at køre uden kørekort, så hans bil blev beslaglagt. Da betjentene tog nøglerne fra ham, kvitterede den 32-årige med en udstrakt langefinger og ”fuck dig” mod en af betjentene. Det svarede betjentene på ved at tildele ham en sigtelse for at fornærme politiet.

Powered by Labrador CMS