Fik “levende” morgenmad fra McDonald’s

Udgivet Opdateret

En McDonald’s-kunde i Singapore fik sig en ubehagelig, kravlende overraskelse i sin morgenmad.

27-årige Jasper Lee, der bor i Singapore, fik sig en ubehagelig overraskelse, da han i tirsdags som mange andre morgener havde bestilt en morgenmadsmenu hos en McDonald’s-restaurant i Singapore. Det singaporianske medie Strait Times skriver, at han efter et par bidder af en sandwich, opdagede Jasper Lee, at nogle små orme kravlede rundt på maden.

– Jeg fik et chok. Jeg har fået den samme menu mange gange, og det er første gang, jeg har oplevet noget lignende. Jeg mistede fuldstændig appetitten bagefter, siger Jasper Lee til Strait Times.

Undersøger sagen

Han har indgivet en klage til McDonald’s over episoden, og kæden er nu ved at undersøge sagen.

– Vi har sendt en prøve af maden til et eksternt laboratorium og vi venter nu på at få de endelige resultater af analyserne, siger Patricia Young, der er driftschef for Mc’Donald’s i Singapore.

De lokale fødevaremyndigheder har også været på besøg hos restauranten Myndighederne fandt ingen problemer med hygiejnen eller fødevaresikkerheden.

McDonald’s i Singapore bringer mad ud, og Jasper Lee havde bestilt menuen til levering. Der gik omkring en time fra bestilllingen til maden blev leveret.

Powered by Labrador CMS