Finder sammen efter en uge fra hinanden

Det var ikke længe Holger Rune skulle undvære sin franske træner, som tager en tørn mere i den kommende uge

Udgivet Opdateret

For en uge siden kom det frem, at den danske tennisstjerne Holger Rune ikke længere ville have den franske trænerlegende Patrick Mouratoglou i sin stab.

Men når danskeren mandag tager hul på Monte Carlo Masters, så er franskmanden tilbage i danskerens trænerstab. Det meddeler Mouratouglou på Instagram.

En del af familien

- Når du har klaret 24 uger, så kan du også klare 25! Dejligt at være tilbage med Holger Rune denne uge. Han er en del af Mouratoglou-familien, og jeg er der altid for mine spillere, skriver Patrick Mouratoglou.

Mouratouglou bistår danskeren, mens den mangeårige træner Lars Christensen holder lidt ferie hjemme efter en masse rejseaktivitet den seneste måned. Det skriver TV 2 Sport.

Intet dramatik

Trods bruddet for en uge siden var Rune stadig tilknyttet den franske træners akademi, og der har intet dramatik været tilsyneladende.

For en uge siden skrev den 19-årige dansker således om bruddet på Instagram:

- Tusind tak for din hjælp til holdet, Patrick. Det har været fantastisk læring for mig på mange niveauer på og uden for banen, og der har været en masse god energi. Jeg vil tage alle dine råd med mig videre.

- Vi ses snart på akademiet, skrev Rune.

Stoppede for en uge siden 

I første omgang skulle Mouratoglou kun have været en del af Runes trænerstab fast i tre måneder, men det endte med at blive til seks måneder.

Holger Rune oplyste i begyndelsen af februar til Ritzau, at han ville samarbejde med Mouratoglou i grussæsonen frem til French Open, men de valgte altså at stoppe for en uge siden.

Åbner med amerikaner

Nu får de en uge til at finde ud af, om det var den rigtige beslutning.

Holger Rune åbner mandag med en double sammen med amerikaneren Taylor Fritz, mens danskeren spiller første kamp i single tirsdag.

Holger Rune og Patrick Mouratoglou ser ud til fortsat at klikke godt på træningsbanen, hvor franskmanden har taget endnu en tørn den kommende uge i Monte Carlo.
Holger Rune og Patrick Mouratoglou ser ud til fortsat at klikke godt på træningsbanen, hvor franskmanden har taget endnu en tørn den kommende uge i Monte Carlo.

Holger Rune Blå bog

Fulde navn: Holger Vitus Nødskov Rune

Født 29. april 2003

188 cm

Blev professionel i 2020

Debut som 14-årig på det danske landshold

Opvokset i Gentofte og startede tenniskarrieren i Hellerup Idrætsklub (HIK)

Powered by Labrador CMS