Fodboldlegende har fået foden ædt af rotte

Den tidligere engelske landsholdsspiller og anfører i Tottenham, Gary Mabbutt, har fået sin ene fod gnavet i stykker af en rotte

Mabbutt spillede mere end 600 kampe for Tottenham mellem 1982 og 1998. (Foto: Wikimedia Commons)
Udgivet Opdateret

Der er nok ikke mange værre måder at vågne, end ved at en rotte er godt i gang med at gnave ens fod i stykker.

Det mareridt er desværre blevet til virkelighed for den tidligere engelske landsholdsspiller og Tottenham-legende Gary Mabbutt under en safaritur i Sydafrika.

Den 57-årige eks-fodboldspiller vågnede en morgen og så, at hans seng var sølet til i blod, skriver News.com.au. Her kunne den forfærdede fodboldspiller konstatere, at hans fod havde lidt alvorlig overlast.

Men forbavsende nok siger Mabbutt, at han ikke kunne mærke noget som helst. En lang fodboldkarriere og en diabetessygdom har nemlig gjort, at hans følesans er stærkt nedsat, siger han:

– På grund af de skader, jeg har fået i løbet af min karriere og noget diabetes, kan jeg desværre næsten ikke mærke noget i fødderne, siger Gary Mabbutt til BBC.

Gnavede ind til knoglen

Mabbutt konstaterer, at rotten må have opsøgt ham i sengen mens han sov sin skønhedssøvn.

Og den tidligere fodboldspiller fortæller, at gnaverens tænder har sat sig dybe spor:

– Den lavede så dybt et hul i min fod, at man kunne se knoglen. Og den spiste af undersiden af min fod, så der gik infektion i det, siger han.

Eks-fodboldspilleren var indlagt i en uge, da han kom hjem fra Sydafrika. Nu er det seks uger siden, og Mabbutt skal stadig besøge hospitalet for at få et intravenøst drop flere timer dagligt.

Men selvom oplevelsen må have været frygtelig for Gary Mabbutt, kan han stadig joke om den:

– Det er sjovt, når man tænker over det… jeg spillede mod så mange modstandere, og så er det en rotte, der sender mig til tælling!, siger Tottenham-legenden.

Mabbutt, der spillede 16 landskampe for det engelske landshold, blev derefter fragtet hjem til England for at modtage behandling.

Powered by Labrador CMS