Fodboldtræner tvang 14-årig spiller til sex: Nu har hun født

Den 39-årige træner tvang den unge pige til sex og betalte hende for det.

En 39-årig træner har fået et barn med en af sine unge spillere, efter han tvang hende til at have sex med sig.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En fodboldtræner fra det sydlige Philadelphia tvang en af pigerne på sit hold til at have sex med sig og betalte hende for det, da hun kun var 14 år gammel. Efter de seksuelle overfald blev den unge pige gravid, og hun er nu en 15-årig mor. Det skriver The Inquirer.

Træneren, 39-årige Francisco Prado-Contreras, er blevet tiltalt for seksuelt overgreb, misbrug af en mindreårig og flere lignende lovovertrædelser, annoncerede politiet torsdag i sidste uge.

Tirsdag modtog byens sociale myndigheder en rapport, som de sendte videre til politiet i Philadelphia. I den stod, at faderen til den syv måneder gamle baby af en 15-årig pige måske var teenagerens tidligere fodboldtræner.

Politiet udspurgte pigen, som fortalte at Prado-Contreras var en ven af familien og hendes fodboldtræner i 2015. Ifølge politiet var Prado-Contreras en frivillig træner.

Ville have et job – endte som prostitueret

Offeret har fortalt politiet, at hun i september 2015 spurgte, om hun kunne få et job hos Prado-Contreras’ rengøringsfirma. En dag blev hun bedt om at dukke op ved et lejlighedskompleks, som han rengjorde tæt på sit hjem.

Men i stedet for at lade hende hjælpe med at gøre rent, tvang træneren hende til at have sex med ham for penge. De to havde sex omkring fem gange på en måned, og hver gang fik offeret penge af Prado-Contreras. I oktober 2015 opdagede pigen, at hun var gravid.

Onsdag blev træneren anholdt tæt på sit hjem. En talsperson for borgmesteren udtaler i en mail, at Prado-Contreras er blevet bandlyst fra alle byparker og andre offentlige steder med sportsaktiviteter og lignende.

Powered by Labrador CMS