Folkeskolelærere mobber 11-årig elev: Tvinger andre elever til at slå hende

Den ene truede med at dumpe de elever, der ikke ville slås med den 11-årige pige.

Den ene af lærerne bad pigen om at begå selvmord.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

To folkeskolelærerinder fra Louisiana har mobbet en 11-årig elev i flere måneder. De har en endda sagt til pigen, at hun skulle tage at begå selvmord. Det skriver CBS News.

50-årige Tracy Gallow og 44-årige Ann Marie Shelvin har været lærerinder på samme folkeskole. Men det er ikke det eneste, de har til fælles. De har nemlig også mobbet den samme elev. Den ene lærerinde truede sine elever med at dumpe dem, hvis de ikke ville slås med den 11-årige pige. Den anden er blevet fanget på video, hvor hun skubbede pigen ind i skolens bænke flere gange.

Lærerinde skræmmer sine elever til at være voldelige

Moren til den 11-årige pige kontaktede politiet omkring Shelvin i februar, men fortalte at mobberiet var startet allerede i oktober. Politiet fortalte hende, at hun skulle tage fat i skolebestyrelsen.

To måneder senere ringede moren igen til politiet og fortalte, at lærerinden fik andre elever til at slås med hendes datter ved at true med at dumpe dem, hvis de ikke ville. Moren fortalte også, at lærerinden havde sagt til den 11-årige, at hun skulle tage at begå selvmord.

En anden elev har fortalt politiet, at lærerinden startede et slagsmål, der sendte flere elever op på kontoret. Eleven fik at vide af Shelvin, at hvis hun ikke ville slås med den 11-årige pige, ville lærerinden ikke længere hjælpe hende i timerne. Eleven var bange for at blive behandlet som den 11-årige og ende med at dumpe, så hun skulle gå om. Shelvin ville nemlig aldrig hjælpe den 11-årige pige.

Ny lærerinde fortsætter mobberiet

Efter anklagerne blev Shelvin hevet ud af klassen, og sikkerhedsvagter eskorterede hende uden for skolens område. Gallow overtog bagefter klassen. Det eneste problem var, at hun også fortsatte mobberiet.

Hun har blandt andet to gange skubbet den 11-årige ind i skolens bænke. Begge gange er blevet fanget af skolens overvågningskamera. Lærerinden har indrømmet en af gangene.

Begge lærerinder er blevet anholdt og er varetægtsfængslet på grund af mobberiet. De er også begge blevet sat på orlov af skolen.

– Vi vil gerne forsikre om, at vi tager de her ting meget alvorligt. Vi gør alt, hvad vi kan for at sørge for vores elevers sundhed, sikkerhed og velvære, fortæller rektoren i en udtalelse.

– Elever skal ikke mobbes, især ikke af lærerne, der er der for at undervise og hjælpe dem, understreger sheriffen, Bobby Guidroz, og fortsætter:

– Forældrene gjorde det rigtige. De anmeldte det til skolebestyrelsen og blev ved med at snakke med deres børn om det. Da mobberiet fortsatte, tog de næste skridt ved at kontakte politiet igen.

Powered by Labrador CMS