Først modtog Frank alle på vejens breve, så klagede han til Postnord: Så kom der ingen breve overhovedet

Frank Green Strathe har over en periode på omkring et halvt år bokset med postvæsenet

Frank Green Strathe har længet måtte kigge langt efter sin post. (Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix)
Udgivet Opdateret

– Postnord er en stor parodi, og det er mig fuldstændigt ubegribeligt at jeres virksomhed stadig eksisterer, skriver Frank Green Strathe i et opslag på postfirmaets Facebookside.

Forud er der ifølge Frank Green Strathe gået et halvt år, hvor postomdelingen i hans område er blevet mere og mere mærkelig.

Frank Green Strathe fortæller, at hans gamle postbud startet for et halvt år siden. Den nye, der startede, fandt så en smart fidus i at levere post til omkring 25 forskellige adresser på vejen i Frank Green Strathes postkasse – så kunne han jo lige levere dem det sidste stykke.

Men det fik han efterhånden nok af. Så efter flere klager til PostNord, skrev han til sidst sit Facebook-opslag – og så tog sagen ifølge Frank Green Strathe en helt ny drejning.

Fra alles post til ingen post

Postnord tog efter opslaget en snak med postomdeleren – og så stoppede de forkerte postleverancer.

Så skulle man tro, problemet var løst. Men der var lige den hage ved det, at Frank også holdt op med at modtage sin egen post.

I tråden fremgår det, at Frank Green Strathes postkasse i over tre uger er gabende tom – på trods af, at andre i tråden forsøger at sende post til ham.

– Vi har jo masser, der har sendt breve til os for sjov – de er heller ikke kommet, siger Frank Green Strathe.

Har modtaget to breve

Nu kan der dog være bedre tider på vej for den post-løse dansker.

For efter opslaget har fået opmærksomhed, har Frank haft besøg af Postnord for at få opklaret sagen.

De fortæller ham, at de har opklaret sagen – og at de i øvrigt har hans post:

– Så siger postmanden, der kom i går, at han har nogle breve med – han havde to breve og et stykke papir. Det er jo ikke post for en måned, siger Frank Green Strathe

Men nu kan Frank Green Strathe måske se frem til igen at modtage sin post. Det tror han ikke ville være sket, hvis ikke han havde lavet opslaget, siger han:

– Det der er det sjove er, at kommunikationen mellem mig og Postnord kun opstår, fordi det er kommet frem i offentligheden. Det er kun fordi, de vil undgå negativ presseomtale.

Newsbreak.dk har forsøgt at komme i kontakt med Postnords presseafdeling – men de tager ikke telefonen.

Powered by Labrador CMS