Første gang siden september

SønderjyskE besejrede mandag AGF med 2-1 efter et mål dybt inde i overtiden

For første gang siden september sidste år kan SønderjyskE juble over tre point på kontoen.

Mandag 2. påskedag besejrede SønderjyskE nemlig kriseramte AGF med 2-1 på et mål dybt inde i overtiden.

Dermed lever sønderjyderne stadig i håbet om overlevelse i Superligaen.

Sønderjyske er nu oppe på 17 point, men de hænger stadig fast på sidstepladsen i nedrykningsspillet, selvom de tre point uden tvivl luner på kontoen.

Bedst fra land

I første halvleg var det ikke til at se, at Sønderjyske ligger sidst i tabellen, for bundholdet var bedst og spillede flot og offensiv fodbold.

Især hjemmeholdets Emil Kornvig, Mads Albæk og Jose Gallegos var sprudlende og dominerende Sønderjyskes midtbane.

Få minutter før pausefløjt bragte Gallegos hjemmeholdet foran 1-0.

Med hjælp fra AGF-forsvareren Sebastian Hausners ene fod sejlede bolden i en blød bue over Jesper Hansen i AGF's mål.

Gæsterne svarede igen

AGF svarede dog igen med det samme. I det næste angreb blev det 1-1, da forsvarskæmpen Frederik Tingager pandede et højt indlæg ind i venstre målhjørne.

Sønderjyskes Emil Berggreen troede fem minutter inde i anden halvleg, at han havde bragt hjemmeholdet foran på ny. Et VAR-gennemsyn betød dog, at målet blev annulleret for offside.

Kampen så længe ud til at ende uafgjort, inden Nicolaj Thomsen altså lavede sit - for hjemmeholdet - forløsende mål kort før slutfløjt.

SønderjyskE fik endelig en sejr i Superligaen 2. påskedag.