Forsvunden teenager: Voldtaget, skudt og fodret til alligatorer

For syv år siden forsvandt 17-årige Britanee. Nu er politiet overbevist om, at hun mødte en forfærdelig skæbne.

Britanee var kun 17 år, da hun forsvandt på en ferie med hendes venner.Foto: tumblr
Foto: tumblr

Udgivet Opdateret

Britanee forsvandt under sin såkaldte Spring Break, der er en forårsferie i USA, i 2009 i South Carolina. Hun var kun 17 år, da hun forsvandt, og efter en omfattende efterforskning i 2009 var politiet ikke tættere på at vide, hvad der var sket den unge pige. Efter en fængselsindrømmelse er politiet nu – syv år senere – overbevist om, at pigen blev gruppe-voldtaget, skudt og efterfølgende fodret til alligatorer. Det skriver Mirror.

Politiet har også afsløret, at Britanee blev holdt fanget i flere dage, inden hun blev dræbt. Betjent Gerrick Munoz har udtalt, at en fængselsindrømmelse har beskrevet den forfærdelige forbrydelse, samt at den passer med andre anonyme tips.

Vidnede i fængslet

Taquan Brown, der siden har fået 25 år i fængsel for et ikke-relateret mord, har sagt, han så Britanee, da han besøgte et lagerhus i det område, hun sidst var blevet set. Derudover tilføjede han, at hun blev voldtaget af flere mænd. Han besøgte ejendommen for at give en anden mand nogle penge. Under sit besøg prøvede Britanee at flygte, men Brown så hende blive fanget og taget med ind igen, inden han hørte to skud. Han så derefter liget blive pakket ind og båret væk.

FBI siger, at Browns historie underbygges af andre tips i sagen. Betjent Munoz har også udtalt i retten, at flere vidner har sagt, at Britanees lig blev lagt i et alligatorbur. Gerningsmændene kom dermed af med liget, ved at hun blev spist af  alligatorer.

Myndighederne har ledt på ejendommen og i alle alligatorburrene, men de har ikke fundet noget spor af Britanee.

Britanee var på ferie med sine venner, da hun blev meldt savnet i 2009. Politiet tilbød en dusør på 25.000 dollar og udsendte overvågningsbilleder af Britanee, hvor hun sidst blev set.

– Efter syv lange års uvished, hvor jeg har bedt for at min datter ville komme hjem, ved vi nu, at hun ikke vender hjem i live, siger Britanees mor Dawn.

Powered by Labrador CMS